دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آلودگی شیمیایی و رادیواکتیو بر اثر «استخراج سوخت در آمریکا» در مجموعه «دریچه»

مستند «استخراج سوخت در آمریکا» درباره آلودگی‌های شیمیایی و رادیواکتیوی که در اثر استخراج گاز به روش فرکینگ ایجاد می‌شود، در قالب برنامه «دریچه» از شبکه مستند سیما روی آنتن می‌رود.
کد خبر : 81877

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی شبکه مستند سیما، برنامه «دریچه» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی زهرا کشاورزی این هفته مستند «استخراج سوخت در آمریکا» را برای پخش در نظر گرفته است.


شکست هیدرولیکی یا فرکینگ، یک تکنیک تحریک چاه است که در آن صخره به وسیله مایع فشرده شده شکسته می‌شود. این فرایند شامل تزریق پرفشار آب، حاوی ماسه و دیگر مواد سخت‌کننده به حفره حفاری به منظور ایجاد ترک‌هایی در آرایش صخره‌ها است که از طریق آن گاز طبیعی و نفت خام استخراج می شوند.


در آمریکا بیش از 500 هزار چاه گاز فعال وجود دارد. شرکت های نفت و گاز که با استخراج گاز به روش فرکینگ به سرمایه های هنگفت رسیده اند ادعا می کنند که فعالیتهایشان هیچ آسیبی به محیط زیست و طبیعت نمی رساند، اما بسیاری از شهروندان آمریکایی که در اطراف چاه های گاز زندگی می کنند از آلودگی شیمیایی و رادیواکتیو آب و هوا رنج می برند. «استخراج سوخت در آمریکا» به همین موضوع می پردازد.


برنامه «دریچه» با اجرای آسا اسفندیاری پنجشنبه 16 اردیبهشت ساعت 23 از شبکه مستند سیما روی آنتن می رود و بازپخش آن جمعه 17 اردیبهشت ساعت 8 صبح و یکشنبه 19 اردیبهشت ساعت 15 خواهد بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب